سایت خبری
famaserver
  • صفحه نخست
  • تکنولوژی
  • علم و دانش
  • بازی
  • فناوری
  • اینترنت
  • موبایل
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

10 ساعت پیش

1 روز پیش

باگ خطرناک اپل عکس‌های شما را به آیفون و آیپدی که فروخته‌اید، برمی‌گرداند!

زمان انتشار: 19 می 2024 ساعت 6:36

دسته بندی: تکنولوژی

شناسه خبر: 829732

زمان مطالعه: 4 دقیقه

باگ خطرناک اپل عکس‌های شما را به آیفون و آیپدی که فروخته‌اید، برمی‌گرداند!

باگ خطرناک اپل عکس‌های شما را به آیفون و آیپدی که فروخته‌اید، برمی‌گرداند!

ظاهراً یک باگ عجیب در iOS 17.5 و iPadOS 17.5 باعث می‌شود که عکس‌هایی که از دستگاه حذف شده‌اند دوباره ظاهر شوند و به نظر می‌رسد این مشکل حتی آیفون‌ و آیپدهایی را که ریست‌ شده و به دیگران فروخته‌شده‌اند، تحت تأثیر قرار می‌دهد.یکی از کاربران ردیت در سپتامبر ۲۰۲۳ (شهرویور و مهر ۱۴۰۲) یک آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچ را با پیروی از دستورالعمل‌های اپل ریست کرد و سپس آن را به یکی از دوستانش فروخت. دوست این شخص، آیپد را اخیراً به iPadOS 17.5 به‌روزرسانی کرده و شاهد بازگشت عکس‌های قدیمی و حذف‌شده به اپلیکیشن Photos بوده است.کاربر ردیت می‌گوید که پس از ریست کردن آیپد، هیچ‌گاه دوباره لاگین نکرده است؛ بنابراین مشخص نیست که چگونه عکس‌های قدیمی‌ دوباره روی دستگاه ظاهر شده‌اند.کاربر آسیب‌دیده می‌گوید عکس‌هایی که دوباره ظاهر شده‌اند مربوط به سال ۲۰۱۷ هستند. این تصاویر در ابتدا با آیفون گرفته شدند و بنابراین قبل از ریست‌کردن و فروش آیپد، از طریق گالری عکس iCloud با تبلت همگام‌سازی شده بودند.گزارش‌های مشابهی از بازگشت عکس‌های پاک‌شده روی آیفون و آیپد پس از به‌روزرسانی منتشر شده است؛ اما در اکثر آن‌ها کاربران دستگاه خود را ریست نکرده‌اند و در حساب‌ کاربری اپل آیدی خود لاگین هستند.مقاله‌ی مرتبطباگ نگران‌کننده iOS 17.5، عکس‌های قدیمی و حذف‌شده را به گوشی برمی‌گرداندسایر کاربران عکس‌های مربوط به سال‌ها پیش (تا اواخر سال ۲۰۱۰) را دیده‌اند که بدون هیچ دلیلی دوباره ظاهر شده‌اند. دستگاه‌های اپل عکس‌ها را به مدت ۳۰ روز در بخش Recently Deleted در اپلیکیشن Photos نگهداری می‌کنند و در صورت انجام دومین مرحله‌ی حذف، تصاویر باید به‌طور خودکار حذف شوند. اپل هنوز واکنشی نسبت‌ به مشکل یادشده نشان نداده است.

حتما بخوانید : بازاریابی یا افشاگری؛ آیا واقعاً اطلاعات محرمانه شرکت‌ها لو می‌رود؟

مجله خبری بیکینگ

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • آلودگی هوا بی‌سروصدا به مغز آسیب می‌زند
    آلودگی هوا بی‌سروصدا به مغز آسیب می‌زند 9 ساعت پیش
  • مرسدس ای کلاس برقی از صفر متولد می‌شود؛ پایان فرم
بحث‌برانگیز EQE
    مرسدس ای کلاس برقی از صفر متولد می‌شود؛ پایان فرم بحث‌برانگیز EQE 9 ساعت پیش
  • فیزیک امپمبا، نه فیزیک جهانی: چرا آب داغ گاهی سریع‌تر از آب
سرد یخ می‌زند؟
    فیزیک امپمبا، نه فیزیک جهانی: چرا آب داغ گاهی سریع‌تر از آب سرد یخ می‌زند؟ 9 ساعت پیش
  • بنیان‌گذار بایوور از تعطیلی استودیو و لغو Mass Effect 5
می‌گوید
    بنیان‌گذار بایوور از تعطیلی استودیو و لغو Mass Effect 5 می‌گوید 9 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • ارتباطات 181
  • امنیت 317
  • اینترنت 3489
  • بازی 8855
  • برنامه نویسی 53
  • تبلیغات 25
  • تکنولوژی 36109
  • دانش‌بنیان 1
  • رمز ارز 1252
  • سیستم عامل 275
  • شبکه اجتماعی 706
  • علم و دانش 17377
  • فناوری 8779
  • کاریکاتور 556
  • کسب و کار 816
  • موبایل 986
  • میزبانی وب 50
  • نرم افزار - سخت افزار 546

جدیدترین مقالات

  • 10 ساعت پیش
  • 10 ساعت پیش
  • 10 ساعت پیش
  • 10 ساعت پیش
  • 10 ساعت پیش

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور