سایت خبری
famaserver
  • صفحه نخست
  • تکنولوژی
  • علم و دانش
  • بازی
  • فناوری
  • اینترنت
  • موبایل
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

با آیفون ۱۷ دیگر عکس‌های سلفی خراب نمی‌شود!

با آیفون ۱۷ دیگر عکس‌های سلفی خراب نمی‌شود!

2 ماه پیش
معیوب‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان؛ آیفون و سامسونگ در میانه جدول خرابی

معیوب‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان؛ آیفون و سامسونگ در میانه جدول خرابی

2 ماه پیش
جنجال خط و خش‌های آیفون ۱۷؛ اپل علت واقعی را توضیح داد

جنجال خط و خش‌های آیفون ۱۷؛ اپل علت واقعی را توضیح داد

2 ماه پیش
شارژ ۸۰ درصدی باتری: افسانه یا واقعیت؟ (تحلیل علمی)

شارژ ۸۰ درصدی باتری: افسانه یا واقعیت؟ (تحلیل علمی)

2 ماه پیش
آموزش: دلیل کند شدن و ری‌استارت مداوم گوشی‌های اندرویدی چیست؟

آموزش: دلیل کند شدن و ری‌استارت مداوم گوشی‌های اندرویدی چیست؟

2 ماه پیش
وان‌پلاس ۱۵: تاریخ عرضه جهانی و مشخصات فنی فاش شد

وان‌پلاس ۱۵: تاریخ عرضه جهانی و مشخصات فنی فاش شد

2 ماه پیش
قیمت مقرون به صرفه آیفون ۱۷ در آمریکا

قیمت مقرون به صرفه آیفون ۱۷ در آمریکا

2 ماه پیش
چرا باید حالت هواپیما را در گوشی فعال کنیم؟ مزایا و کاربردهای شگفت‌انگیز

چرا باید حالت هواپیما را در گوشی فعال کنیم؟ مزایا و کاربردهای شگفت‌انگیز

2 ماه پیش
کاهش 20 درصدی واردات تلفن همراه در 5 ماهه امسال

کاهش ۲۰ درصدی واردات تلفن همراه در ۵ ماهه امسال

2 ماه پیش
۵ عادت مخرب که گوشی هوشمند شما را نابود می‌کند

۵ عادت مخرب که گوشی هوشمند شما را نابود می‌کند

2 ماه پیش

زمان انتشار: 11 ژوئن 2024 ساعت 6:34

دسته بندی: تکنولوژی

شناسه خبر: 840534

زمان مطالعه: 12 دقیقه

همه می‌دانیم که محصولات تازه برای ما مفید هستند، اما میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان اگر زود مصرف نشوند پژمرده و خراب می‌شوند. نحوه‌ی ذخیره‌ی موادغذایی برای هر محصول متفاوت است و نگهداری صحیح آن‌ها می‌تواند به تازه‌تر ماندن آن‌ها کمک کند.فساد مواد گیاهی، بدین دلیل است که آن‌ها حتی پس از برداشت از گیاهان زنده به فرایندهای بیولوژیکی خود ادامه‌ می‌دهند. این فرایندها شامل تنفس نیز هست. تنفس، تولید انرژی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های ذخیره‌شده و آزادکردن دی‌اکسید‌کربن و بخار آب است. شما احتمالا تا به حال سیب‌زمینی جوانه‌زده را در خانه دیده‌اید.علاوه‌براین، محصولات تازه به‌خاطر میکروب‌های مختلف، ازجمله انواع بی‌ضرر و آسیب‌زا که با عنوان پاتوژن یا عامل بیماری‌زا شناخته می‌شوند، به راحتی فاسد می‌شوند.کپی لینکتازگی و کیفیت از مزرعه شروع می‌شودکشاورزان همیشه محصول را در شرایط بهینه برداشت می‌کنند. عوامل قبل از برداشت و پس از برداشت بر تازگی و کیفیت آن‌ها تأثیر می‌گذارند.عوامل قبل از برداشت، مانند شرایط آب‌و‌هوایی، نوع خاک و در‌دسترس‌بودن آب، عوامل کشاورزی هستند. عوامل پس از برداشت شامل شستشو و نظافت پس از برداشت، حمل‌و‌نقل و توزیع، فرآوری و بسته‌بندی و نگهداری است.میکروب‌ها از زخم‌ روی میوه‌ها وارد آن‌ها می‌شوند.مصرف‌کننده نمی‌تواند تاثیری بر عوامل پیش و پس از برداشت داشته باشد. اما بعد از خریداری محصولات می‌توان کارهایی انجام داد که بر کیفیت آن‌ها تاثیر می‌گذارند.از عوامل مهمی که باید به آن دقت کرد، محصولات زخمی، کبود یا آسیب‌دیده است. این موارد در مراحل پس از برداشت اتفاق می‌افتد و پوسیده‌شدن سبزیجات و میوه را تسریع می‌کند.از‌دست‌دادن رطوبت از طریق پوست‌ آسیب‌دیده، باعث سریع‌شدن روند خرابی و از‌دست‌رفتن مواد مغذی می‌شود. این آسیب به ورود راحت میکروب‌های فاسدکننده کمک می‌کند.کپی لینکشستن یا نشستن؟نیازی نیست تمام محصولات را قبل از ذخیره بشوییم. بسیاری از مواد غذایی قبل از رسیدن به دست مشتری به‌شکل صنعتی شسته شده‌اند. درواقع اگر محصولات را بشورید و نتوانید آن‌ها را کاملا خشک کنید، رطوبت اضافه ممکن است روند پوسیدگی در یخچال را تسریع کند.اما نباید فراموش کرد که شستن محصولات درست قبل از استفاده، برای از‌بین‌بردن کثیفی‌ها و حشرات بیماری‌زا مهم است.برخلاف محتوای شبکه‌های اجتماعی، استفاده از سرکه در آب برای شستشو بی‌فایده است. مطالعات نشان‌ داده که سرکه تاثیری در کاهش بار میکروبی محصولات تازه ندارد.اگرچه شواهدی وجود دارد که جوش‌شیرین می‌تواند باقی‌مانده‌های آفت‌کش‌ها را از سطح برخی محصولات پاک کند، برای استفاده در خانه توصیه نمی‌شود. فقط از آب لوله‌کشی ساده استفاده کنید.کپی لینکمحل ذخیره و نگهدارینکته‌ی اصلی که باید برای مدیریت رطوبت و جلوگیری از خرابی و پوسیدگی در نظر داشته باشید، نوع بسته‌بندی و مکان صحیح ذخیره است. سه گزینه‌ی اصلی ذخیره‌سازی، روی پیشخوان، در یخچال، یا در «مکانی خنک، خشک و تاریک» مانند کمد است.بهتر است موز، پیاز، سیر، سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین و کدو تنبل کامل در انبار یا کمد تاریک نگهداری شوند. سیب‌زمینی و پیاز را با هم نگهداری نکنید؛ زیرا پیاز گازی به نام اتیلن تولید می‌کند که باعث تسریع فساد سیب‌زمینی می‌شود و در طرف مقابل، رطوبت زیاد سیب‌زمینی نیز باعث فساد پیاز می‌شود.میوه‌هایی مانند سیب، گلابی، آووکادو و موز را با هم نگهداری نکنید، زیرا این میوه‌ها با رسیدن، گاز اتیلن آزاد می‌کنند و باعث زودتر رسیدن و احتمالا فاسد‌شدن میوه‌های نزدیک آن‌ها می‌شوند، مگر اینکه بخواهید میوه‌هایتان سریع‌تر رسیده شوند.نگهداری پیاز و سیب‌زمینی کنار یکدیگر، باعث زودتر خراب‌شدن هردوی آن‌ها می‌شود.بهترین محل ذخیره‌ی همه‌ی سبزیجات برگ‌دار، هویج، خیار، گل‌کلم و کلم بروکلی در کشوی یخچال با رطوبت کم است. می‌شود آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی سوراخ‌دار قرار داد تا رطوبت خود را با از‌بین‌نبردن جریان هوا حفظ کنند. قرار دادن آن‌ها در کیسه‌های کاملا دربسته ممکن است روند رسیدن را با به‌دام‌انداختن دی‌اکسید‌کربن آهسته کند و به پوسیدگی و بوی بد منجر شود.برخی میوه‌ها مثل سیب و مرکبات بهتر است در یخچال (کشو با رطوبت پایین) نگهداری شوند، اما می‌شود در زمان کوتاهی نیز در دمای اتاق بمانند. نگهداری هندوانه در یخچال برای بیش از سه روز باعث می‌شود طعم و رنگ قرمز پررنگ خود را از دست بدهد.بیشتر گیاهان و برخی سبزیجات برگ‌دار مثل کرفس، پیازچه و مارچوبه را می‌توان با ساقه‌هایشان  در آب نگه‌داشت تا شاداب بمانند. نگهداری آن‌ها در مکانی با تهویه مناسب و دور از نور مستقیم خورشید از خیلی گرم و پژمرده‌ شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند.کپی لینکترفندهای نگهداری بهتر از میوه و سبزیزیاد ازحد نخرید. در صورت امکان در مقدار کم خرید کنید تا دیگر نگران تازه‌نگه‌داشتن محصولات نباشید. اگر می‌خواهید آن‌‌ها را بیش از یک روز نگهداری کنید، هرگز محصولات کبود، زخمی یا آسیب‌دیده نخرید.سبزیجات را برای ذخیره‌سازی آماده کنید. می‌توان میوه‌ها را پوره کرد. موز خیلی رسیده را می‌توان پوره و تا ۱۲ روز در دمای منفی ۴ درجه سانتی‌گراد نگهداری کرد. می‌توان بسیاری از سبزیجات را منجمد، نیم‌پز تخمیر و کنسرو کرد.بیشتر بخوانیددانه‌های ریز روی سطح توت فرنگی، تخم میوه نیستند11 شهریور 02مطالعه ‘2۸ سبزی برگ‌دار بسیار سالم که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید14 آذر 02مطالعه ‘5بسته‌بندی خلأ روشی از بسته‌بندی است که هوا را کاملا از بسته خارج می‌شود. سبزیجات و توت‌ها با بسته‌بندی خلأ مدت طولانی‌تری تازه می‌مانند. انواع لوبیا با بسته‌بندی خلأ ممکن است تا ۱۶ ماه در یخچال بمانند، اما در شرایط عادی چهار هفته در یخچال دوام می‌آورند.یخچال خود را طوری بچینید که به راحتی محصول را ببینید و بتوانید قبل از پژمرده‌شدن از آن‌ها استفاده کنید.ترفندهای ذخیره‌سازی مختلف را امتحان کنید. نکات و ترفند‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد که روش‌های مختلف ذخیره‌سازی غذا را به‌اشتراک می‌گذارند. نکاتی را که در مورد آن‌ها کنجکاو هستید، انجام دهید و ببینید کدام روش به شما کمک می‌کند.محصولات مورد‌نظر خود را پرورش دهید. ممکن است همه نتوانند باغچه‌ی کوچکی داشته باشند تا سبزیجات تازه‌ی خود را تهیه کنند؛ اما می‌توان در گلدان برخی گیاهان مانند رزماری، نعنا، ریحون، پونه را کاشت و تازه مصرف کرد.تازگی و طراوت محصولات از مزرعه شروع می‌شود، اما به عنوان مصرف‌کننده، با رعایت یک سری نکات می‌توان برای حفظ کیفیت میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان و کاهش ضایعات مواد غذایی تلاش کرد.

حتما بخوانید :

مجله خبری بیکینگ

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • چگونه کارت بانکی خود را مسدود کنیم؟ روش‌های آنلاین و بدون مراجعه به بانک
    چگونه کارت بانکی خود را مسدود کنیم؟ روش‌های آنلاین و بدون مراجعه به بانک 17 ساعت پیش
  • دیکشنری مریام-وبستر واژه سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد
    دیکشنری مریام-وبستر واژه سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد 17 ساعت پیش
  • خواهر رهبر کره شمالی با یک گوشی لوکس چینی دیده شد
    خواهر رهبر کره شمالی با یک گوشی لوکس چینی دیده شد 17 ساعت پیش
  • نرخ عوارض آزادراهی کشور تا ۱۲۰ درصد افزایش یافت
    نرخ عوارض آزادراهی کشور تا ۱۲۰ درصد افزایش یافت 17 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • ارتباطات 160
  • امنیت 293
  • اینترنت 3435
  • بازی 8814
  • برنامه نویسی 34
  • تبلیغات 21
  • تکنولوژی 30131
  • دانش‌بنیان 1
  • رمز ارز 1252
  • سیستم عامل 210
  • شبکه اجتماعی 632
  • علم و دانش 14927
  • فناوری 7523
  • کاریکاتور 556
  • کسب و کار 686
  • موبایل 724
  • میزبانی وب 40
  • نرم افزار - سخت افزار 424

جدیدترین مقالات

  • رمز موفقیت تریدرها با سرور مجازی فرانسه (پینگ پایین، امنیت بالا)
    رمز موفقیت تریدرها با سرور مجازی فرانسه (پینگ پایین، امنیت بالا) 18 ساعت پیش
  • تکنولوژی‌های هوشمند در اینورترهای اینوت و نقش آن‌ها در بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع
    تکنولوژی‌های هوشمند در اینورترهای اینوت و نقش آن‌ها در بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع 18 ساعت پیش
  • قیمت امروز آهن آلات
    قیمت امروز آهن آلات 18 ساعت پیش
  • نمایندگی مبل ترکیه در تهران
    نمایندگی مبل ترکیه در تهران 18 ساعت پیش
  • کرج میزبان رویداد بزرگ «فناوری‌های دیجیتال در صنعت» شد
    کرج میزبان رویداد بزرگ «فناوری‌های دیجیتال در صنعت» شد 18 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی | خرید هاست | دانلود نرم افزار | کلاس آنلاین | رپورتاژ خارجی

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور