کلاهبرداران اینترنتی در سال 2021 در مجموع 770 میلیون دلار را از کاربران سرقت کردند

کلاهبرداران اینترنتی در سال 2021 در مجموع 770 میلیون دلار را از کاربران سرقت کردند
بر اساس گزارش جدید کمیسیون فدرال تجارت (FTC)، تعداد کاربرانی که در سال گذشتهی میلادی در وبسایتهایی مانند فیسبوک و توییتر مورد سرقت قرار گرفتند به رکورد 95000 نفر رسیده و مجموع مبلغ سرقتشده در فضای مجازی برابر با 770 میلیون دلار بوده است.
بر اساس این گزارش، 25 درصد از تمام کلاهبرداریهای سال 2021 مربوط به پلتفرمهای فضای مجازی بوده و بهطور کلی این نوع از کلاهبرداریها حدود 18 برابر بیشتر از سال 2017 بوده است. کلاهبرداران اینترنتی فعالیت گستردهای در شبکههای مجازی دارند و این وبسایتها فرصتهای بیشماری را برای سرقت از کاربران در اختیار آنها قرار میدهند. کلاهبرداران معمولاً از اطلاعات شخصی کاربران که در بخش پروفایل آنها بهصورت عمومی نمایش داده میشود، استفاده کرده و تبلیغاتی را بر اساس این اطلاعات برای آنها ارسال میکنند.
از مجموع 770 میلیون دلار سرقتشده، 37 درصد مربوط به تبلیغات مربوط به سرمایهگذاری بوده است و بسیاری از افراد فریب فروش توکنهای غیر معاوضه (NFT) و رمزارزها را خوردهاند. کلاهبرداریهای عاشقانه نیز با 24 درصد در رتبهی بعدی قرار دارد. بسیاری از قربانیان این نوع از کلاهبرداریهای اینترنتی از گزارش آنها خودداری میکنند. با این وجود، سودآورترین نوع کلاهبرداری اینترنتی در سال 2021 مربوط به خریدهای اینترنتی بوده است (45 درصد). این نوع از کلاهبرداریها شامل تبلیغاتی برای وبسایتهای غیروافعی میشود که قربانیان در آنها به خرید محصولات میپردازند.
بهگفتهی کمیسیون فدرال تجارت، محدودکردن اطلاعات شخصی، عدم ورود به وبسایتهای معرفیشده در تبلیغات مشکوک و بررسی نظرات کاربران در خصوص فروشگاههای آنلاین پیش از خرید از آنها بهترین راه برای پیشگیری از بهسرقترفتن اطلاعات و اموال کاربران است.
منبع: TechSpot