مصرف بیشتر غذاهای فوق فرآوری شده، پیری بیولوژیکی را تسریع میکند

مصرف بیشتر غذاهای فوق فرآوری شده، پیری بیولوژیکی را تسریع میکند
غذاهای فوقفرآوریشده در سالهای اخیر بیشتر مورد توجه رسانهها قرار گرفتهاند؛ زیرا همچنان از اجزای اصلی رژیم غذایی بسیاری از مردم محسوب میشوند. با وجود رواجیافتن اصطلاح غذاهای «فوق فرآوریشده»، دستهبندی این نوع غذاها دشوار است.بهطورکلی در تهیه غذاهای فوق فرآوریشده از فرمولاسیونهای صنعتی استفاده میشود که حاوی افزودنیها یا اجزایی است که به ندرت در تهیه غذاهای خانگی استفاده میشوند.برخی از غذاهای فوقفرآوریشده شامل چیپس، نوشابه، نودل فوری، بستنی، شکلات، بیسکویت، غذاهای آماده، همبرگر، بارهای انرژیزا، سوسیس و ناگت مرغ و ماهی است. بهگزارش بیبیسی گود فود، غذاهایی مانند غلات، شیرخشک، ماست میوهای، نانهای صنعتی و حتی جایگزینهای گوشت وگان نیز میتوانند بهعنوان غذاهای فوقفرآوریشده طبقهبندی شوند.غذاهای فوق فرآوری شده تا حدی به دلیل راحتی مصرف و ماندگاری بالا محبوبیت دارندغذاهای فوق فرآوری شده تا حدی به دلیل راحتی مصرف و ماندگاری بالا محبوبیت دارند. آنها اغلب بسیار خوشمزه نیز هستند و این امر به جذابیت آنها میافزاید. بااینحال، این راحتی و خوشمزگی با هزینههایی ازجمله پیری بیولوژیکی ما همراه است.















