محققان با آرد جو دوسر، شکلات کمقندتر خوشمزه تولید کردند

محققان با آرد جو دوسر، شکلات کمقندتر خوشمزه تولید کردند
شکلات به احتمال زیاد هرگز بهعنوان خوراکی سالم درنظر گرفته نمیشود. باتوجهبه این موضوع، چه بهتر که نوع کمقندتری از آن وجود داشته باشد که مردم آن را بهاندازهی شکلات واقعی دوست داشته باشند. بهنظر میرسد که افزودن مقداری آرد جو دوسر میتواند به تهیهی چنین شکلاتی کمک کند.بیشتر شکلاتهای تجاری درحدود ۵۰ درصد از شکر تشکیل میشوند و مابقی وزن آنها عمدتا شامل چربی و جامدات کاکائو است؛ بدان معنی که هر کاهش قابلتوجهی در محتوای قند آنها نهتنها در طعم، بلکه در بافت و احساس دهانی نیز تفاوت چشمگیری ایجاد میکند.جان هیز و گریگوری زیگلر، اساتید دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با درنظرگرفتن این واقعیت، شکلات تلخی تولید کردهاند که حجم زیادی از شکر آن با آرد جودوسر یا برنج که هردو حاوی نشاستههای دانهای ریزی مانند دانهی قند هستند، جایگزین شده است.زیگلر میگوید: «نشاسته یک کربوهیدرات است و کالری کمتری نسبت به قند ندارد؛ اما بهطور کلی کاهش میزان قند اضافه فواید بالقوهای برای سلامتی دارد.»
مجله خبری بیکینگ















