سایت خبری
famaserver
  • صفحه نخست
  • تکنولوژی
  • علم و دانش
  • بازی
  • فناوری
  • اینترنت
  • موبایل
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

با آیفون ۱۷ دیگر عکس‌های سلفی خراب نمی‌شود!

با آیفون ۱۷ دیگر عکس‌های سلفی خراب نمی‌شود!

2 ماه پیش
معیوب‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان؛ آیفون و سامسونگ در میانه جدول خرابی

معیوب‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان؛ آیفون و سامسونگ در میانه جدول خرابی

2 ماه پیش
جنجال خط و خش‌های آیفون ۱۷؛ اپل علت واقعی را توضیح داد

جنجال خط و خش‌های آیفون ۱۷؛ اپل علت واقعی را توضیح داد

2 ماه پیش
شارژ ۸۰ درصدی باتری: افسانه یا واقعیت؟ (تحلیل علمی)

شارژ ۸۰ درصدی باتری: افسانه یا واقعیت؟ (تحلیل علمی)

2 ماه پیش
آموزش: دلیل کند شدن و ری‌استارت مداوم گوشی‌های اندرویدی چیست؟

آموزش: دلیل کند شدن و ری‌استارت مداوم گوشی‌های اندرویدی چیست؟

2 ماه پیش
وان‌پلاس ۱۵: تاریخ عرضه جهانی و مشخصات فنی فاش شد

وان‌پلاس ۱۵: تاریخ عرضه جهانی و مشخصات فنی فاش شد

2 ماه پیش
قیمت مقرون به صرفه آیفون ۱۷ در آمریکا

قیمت مقرون به صرفه آیفون ۱۷ در آمریکا

2 ماه پیش
چرا باید حالت هواپیما را در گوشی فعال کنیم؟ مزایا و کاربردهای شگفت‌انگیز

چرا باید حالت هواپیما را در گوشی فعال کنیم؟ مزایا و کاربردهای شگفت‌انگیز

2 ماه پیش
کاهش 20 درصدی واردات تلفن همراه در 5 ماهه امسال

کاهش ۲۰ درصدی واردات تلفن همراه در ۵ ماهه امسال

2 ماه پیش
۵ عادت مخرب که گوشی هوشمند شما را نابود می‌کند

۵ عادت مخرب که گوشی هوشمند شما را نابود می‌کند

2 ماه پیش

بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ آب‌پز بی‌نقص

زمان انتشار: 10 فوریه 2025 ساعت 12:50

دسته بندی: علم و دانش

شناسه خبر: 890883

زمان مطالعه: 8 دقیقه

بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ آب‌پز بی‌نقص

بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ آب‌پز بی‌نقص

به گزارش بیکینگ، دانشمندان روشی را کشف کرده‌اند که باعث می‌شود تخم‌مرغ به‌طور یکنواخت پخته شود، به‌گونه‌ای که زرده حالتی خامه‌ای داشته باشد و سفیده آن نه بیش از حد شل باشد و نه خیلی سفت. البته، این روش برای کسانی که به تخم‌مرغ نیم‌پز شش‌دقیقه‌ای عادت دارند، یک ایراد دارد: بیش از نیم ساعت زمان می‌برد.

تیمی از مهندسان مواد در ایتالیا با آزمایش ۳۰۰ تخم‌مرغ به دنبال بهترین روش برای پخت آن بودند، به‌گونه‌ای که از نظر بافت، طعم و ارزش غذایی بهترین نتیجه حاصل شود. آن‌ها روش‌های مختلفی را بررسی کردند؛ از جمله تخم‌مرغ آب‌پز سفت، نیم‌پز، روش «سووید» که در رستوران‌های لوکس استفاده می‌شود و یک تکنیک کاملاً جدید.

به نقل از روزیاتو، روش جدید شامل جابه‌جایی تخم‌مرغ بین آب جوش و آب سرد، آن هم هشت مرتبه است که به گفته‌ متخصصان، روشی عالی برای پخت کامل تخم‌مرغ محسوب می‌شود. این روش مشکل زرده‌ کاملاً پخته و سفیده‌ نیم‌پز را که در روش‌های معمول جوشاندن تخم‌مرغ ایجاد می‌شود، برطرف می‌کند.

در این روش، محققان توانستند دمای سفیده را به ۸۵ درجه سانتی‌گراد و دمای زرده را به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسانند که دمای ایده‌آلی برای پخت آن محسوب می‌شود. راز این تکنیک، بیرون آوردن مداوم تخم‌مرغ از آب جوش و غوطه‌ور کردن آن در آب سرد است که باعث می‌شود زرده سفت نشود و در عین حال سفیده به‌آرامی به اندازه‌ کافی بپزد.

پروفسور ارنستو دی مایو، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه ناپل فدریکو دوم این روش را ابداع کرد و تمام ۳۰۰ تخم‌مرغ را در آشپزخانه‌ خانه خود پخت. با خودم فکر کردم شاید بتوانیم از تکنیک‌های علم مواد برای پخت یک تخم‌مرغ بی‌نقص استفاده کنیم و نتیجه واقعاً شگفت‌انگیز شد.

تاکنون ۵۰ نفر از خانواده و دوستانم را قانع کرده‌ام که از این روش استفاده کنند و حتی تخم‌مرغ‌هایی که به این شیوه پخته شده‌اند، در مهمانی کریسمس آزمایشگاهمان همراه با لیمو و فلفل سرو شد. درست است که این روش ۳۲ دقیقه طول می‌کشد و خیلی‌ها ممکن است برای آن وقت نداشته باشند، اما به نظر من، وقتی برای عزیزانتان غذا درست می‌کنید، ارزشش را دارد که این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

هدف این تحقیق، بهبود روش پخت «سووید» بود که در آن تخم‌مرغ‌ها در دمای پایین و ثابت (معمولاً بین ۶۰ تا ۷۰ درجه سانتی‌گراد) به مدت حداقل یک ساعت پخته می‌شوند تا زرده‌ای خامه‌ای شکل داشته باشند. اما به گفته‌ پروفسور دی مایو، مشکل روش سووید این است که در آن سفیده‌ تخم‌مرغ به‌طور کامل پخته نمی‌شود، ظاهر شفافی دارد و بیش از حد شل است. تیم تحقیقاتی او که توسط محققی هدایت می‌شد که بعدها مشخص شد اصلاً به تخم‌مرغ علاقه ندارد، از مدل‌سازی‌های ریاضی پیشرفته برای یافتن بهترین روش پخت استفاده کرد.

آن‌ها برای آزمایش این روش، از سه تکنیک مختلف برای تاباندن پرتوهای نوری به تخم‌مرغ‌ها استفاده کردند تا میزان پختگی و ارزش غذایی آن‌ها را بسنجند. در این مطالعه، هشت داور حرفه‌ای نیز تخم‌مرغ‌های آب‌پز سفت، نیم‌پز، سووید و پخته‌شده با روش جدید را از نظر رنگ، بافت و میزان نرمی ارزیابی کردند.

بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ آب‌پز بی‌نقص

بر اساس نتایج منتشرشده در مجله‌ Communications Engineering، تخم‌مرغی که با روش جدید پخته شده بود، زرده‌ای با طعم شیرین‌تر و کمی شورتر نسبت به تخم‌مرغ نیم‌پز داشت. زرده‌ آن تقریباً مشابه تخم‌مرغ سووید بود، اما سفیده‌ آن کمتر شفاف، نرم و خیس به نظر می‌رسید. بافت آن چیزی بین تخم‌مرغ سووید و نیم‌پز بود.

این نوع تخم‌مرغ را می‌توان راحت‌تر روی نان تست مالید، برخلاف تخم‌مرغ سووید که نان را خیس می‌کند. البته این روش برای تخم‌مرغ‌هایی که در جا تخم‌مرغی قرار می‌گیرند و با نان تست خورده می‌شوند، مناسب نیست. برای این کار، تخم‌مرغ نیم‌پز گزینه‌ بهتری است.

از نظر ارزش غذایی، روش جدید نسبت به سه روش دیگر، تخم‌مرغی مغذی‌تر تولید می‌کند، هرچند که محققان می‌گویند تحقیقات بیشتری لازم است تا دلیل این موضوع مشخص شود. در این روش، دمای سفیده‌ تخم‌مرغ در طول پخت بین ۳۵ تا ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند، در حالی که دمای زرده به ۶۷ درجه سانتی‌گراد می‌رسد و در همان سطح باقی می‌ماند.

۵۸۵۸

حتما بخوانید : گلکسی S۲۵ اج حتی از شایعات قبلی هم باریک‌تر است

مجله خبری بیکینگ

برچسب ها
مرغ و تخم مرغ
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • چرا قطار کمربند ایمنی ندارد؟
    چرا قطار کمربند ایمنی ندارد؟ 2 ماه پیش
  • آب رادیواکتیو؛ معجزه دروغینی که به جای شفا، استخوان‌ها را می‌خورد
    آب رادیواکتیو؛ معجزه دروغینی که به جای شفا، استخوان‌ها را می‌خورد 2 ماه پیش
  • چهره جدید ماشینی که قرار بود جایگزین پراید شود / عکس
    چهره جدید ماشینی که قرار بود جایگزین پراید شود / عکس 2 ماه پیش
  • راز جابه‌جایی ماهواره نظامی / چه کسی «اسکای‌نت-1A» را دزدید؟
    راز جابه‌جایی ماهواره نظامی / چه کسی «اسکای‌نت-1A» را دزدید؟ 2 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • ارتباطات 160
  • امنیت 293
  • اینترنت 3435
  • بازی 8814
  • برنامه نویسی 34
  • تبلیغات 21
  • تکنولوژی 29541
  • دانش‌بنیان 1
  • رمز ارز 1252
  • سیستم عامل 203
  • شبکه اجتماعی 622
  • علم و دانش 14927
  • فناوری 7413
  • کاریکاتور 556
  • کسب و کار 670
  • موبایل 724
  • میزبانی وب 40
  • نرم افزار - سخت افزار 413

جدیدترین مقالات

  • افزایش راندمان کاری با طراحی دکوراسیون اداری استاندارد
    افزایش راندمان کاری با طراحی دکوراسیون اداری استاندارد 15 ساعت پیش
  • بلیط اتوبوس تهران انزلی چطور در تعطیلات به موقع رزرو کنیم؟
    بلیط اتوبوس تهران انزلی چطور در تعطیلات به موقع رزرو کنیم؟ 15 ساعت پیش
  • کاربرد جت پرینتر لیزری در صنایع مختلف چیست؟
    کاربرد جت پرینتر لیزری در صنایع مختلف چیست؟ 15 ساعت پیش
  • چرا قیمت بک لینک‌ها متفاوت است و چه عواملی بر آن تاثیر می‌گذارند؟
    چرا قیمت بک لینک‌ها متفاوت است و چه عواملی بر آن تاثیر می‌گذارند؟ 15 ساعت پیش
  • بهترین گوشی‌های گیمینگ در قیمت‌های مختلف
    بهترین گوشی‌های گیمینگ در قیمت‌های مختلف 15 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی | خرید هاست | دانلود نرم افزار | کلاس آنلاین | رپورتاژ خارجی

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور