اینترنت ماهوارهای کی به ایران میرسد؟/ پاسخ وزیر ارتباطات
اینترنت ماهوارهای کی به ایران میرسد؟/ پاسخ وزیر ارتباطات
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت در خصوص زمان رسیدن اینترنت ماهوارهای به ایران گفت: همانطور که اواخر سال گذشته اعلام آمادگی کردیم که از ارائه دهنده خدمات بینالمللی در کشور در کشور در حوزه زیر ساخت و در حوزه پلتفرم و سکو منوط بر اینکه قوانین سرزمین ما را بپذیرند، استقبال میکنیم، پیگیری حقوقی از طریق اتحادیه بینالمللی مخابرات انجام و جلسههای متعددی تشکیل شد و در نهایت در جمعه هفته گذشته مقرر شد که استارلینک باید این قوانین را رعایت کند.
وی افزود: نمایندگان ارائه دهنده اینترنت ماهوارهای بعد از مذاکرات با سازمان تنظیم مقررات ایران و پذیرفتن قوانین سرزمینی ایران میتوانند فعالیت خود را شروع کنند.
زارع پور در پایان گفت: زمان ارائه این سرویس بستگی به زمان تطبیق دادن ارائه دهندگان با قوانین ما است اما مقدمات ارائه قانونی اینترنت ماهوارهای در کشور با این مصوبه اتحادیه بینالمللی فراهم شد.
بیشتر بخوانید:
-
کشف خونآشام غولپیکر ۱۶۰ میلیون ساله در چین/ عکس
-
استفاده مخفیانه از هوش مصنوعی دردسرساز شد
-
خاک قیمتی که ژاپنیها از مریخ به زمین میآورند
-
نیروی مرموزی که ابوالهول را در مصر شکل داد/ عکس
وی همچنین در جمع خبرنگاران در خصوص کاهش سرعت اینترنت در کشور با اشاره به اینکه مراجع بین المللی هر ماه سرعت اینترنت کشور را اعلام می کنند گفت: تنها راه حل اساسی سرعت اینترنت در کشور نوسازی زیر ساخت های ارتباطی کشور مخصوصا زیرساخت های ارتباطی ثابت است که به این منظور پروژه بزرگ فیبرنوری در سراسر کشور در حال اجرا است که تاکنون در بیش از 200 شهر این پروژه شروع شده و در 90 شهر انجام آن به اتمام رسیده است.
وی افزود:انشالله به زودی پوشش فیبر نوری در برخی از استان ها تمام می شود و تمام شهرها در این استان ها تحت پوشش قرار می گیرد و از میانگین سرعتی که در حال حاضر 12 مگابیت بر ثانیه است به سرعت هزار مگابیت بر ثانیه می رسند.
زارع پور در ادامه به افزایش کیفیت اینترنت همراه اشاره کرد و گفت: با ارتقا اینترنت ثابت، اینترنت همراه نیز افزایش می یابد و نسل چهارم و پنجم تلفن همراه هم برای ارائه حداکثر سرعت باید با فیبر نوری متصل شود.
به گزارش مهر، در آخرین جلسه «هیأت مقررات رادیویی اتحادیه بینالمللی مخابرات» یا همان RRB، شرکت اسپیس ایکس مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهوارهای خود شد.
در این جلسه، مدارک و مستندات تکمیلی ایران در خصوص فعالیت بدون مجوز منظومه ماهوارهای استارلینک در ایران مورد بررسی قرار گرفت و جلسه به اتفاق آرا خدمات اینترنت ماهوارهای ارائه شده توسط این شرکت را خلاف مقررات بینالمللی شناخت و از شرکت اسپیس ایکس (مالک اینترنت ماهوارهای استارلینک) و کشورهای مسئول خواست که به قید فوریت اقدامات خود را منطبق بر قواعد سرزمینی ایران کند و برای اخذ مجوز فعالیت خود در ایران از طریق رگولاتوری این کشور اقدام کند.
به این ترتیب گام مهمی برای قانونمند کردن فعالیت استارلینک در کشورمان برداشته شد تا امکان بهره برداری قانونی هموطنان از این سرویس فراهم شود.
۵۸۵۸
مجله خبری بیکینگ