هاست پرسرعت
تکنولوژی

بحران ادامه دارد؛ های‌وب خواستار تعلیق فعالیت‌‌های پروانه UNSP شد

بحران ادامه دارد؛ های‌وب خواستار تعلیق فعالیت‌‌های پروانه UNSP شد

شرکت های‌وب که در آخرین روزهای سال ۱۴۰۳ اعلام کرده بود در آستانه‌ی ورشکستگی قرار گرفته، در نامه‌‌ی جدیدی به تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۴، به‌دلیل تداوم شرایط مالی نامطلوب خود از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخواست کرد که فعالیت‌های پروانه UNSP را تعلیق کند. این شرکت هم‌چنین از ادامه ارائه خدمات WTTx در باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز نیز انصراف داده و در ادامه اعلام کرده است که نمی‌تواند مشترک جدیدی جذب کند.

بیشتر بخوانید

در این نامه دلایل متعددی از جمله «افزایش نامتعارف هزینه حق استفاده از فرکانس»، «عدم وصول مطالبات حاصل از تعدیل پروژه USO»، «افزایش بیش‌از سه برابری نرخ ارز و نرخ تورم بالای کشور»، «مشکلات حادث‌شده با سازمان امور مالیاتی کشور» و… را از جمله مشکلات این شرکت برشمرده شده است.

در ابتدای نامه‌ای که های‌وب خطاب به حمید فتاحی، رئیس سازمان تنظیم مقررات نوشته، آمده است:

این شرکت در قالب پروانه‌ی یکپارچه‌ی شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP)، متعهد به اجرا و توسعه‌ی شبکه‌ی فیبر نوری شهری، ارائه‌ی خدمات دسترسی ماهواره‌ای، رادیو ترانک و هم‌چنین خدمات انتقال داده مبتنی‌بر فناوری بی‌سیم (WTTx) در بازه‌ی فرکانسی ۳۵۰۰ تا ۳۵۴۰ مگاهرتز در محدوده‌ی جغرافیایی استان‌های کشور به‌غیر از استان‌های تهران و البرز است. بااین‌وجود به‌دلیل بروز مشکلات و موانع متعدد در سال گذشته و عدم وجود افق روشن حل آن در سال جاری، این شرکت قادر به انجام تعهدات خدمات مذکور نیست.»

– از متن نامه های‌وب به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

در ادامه‌ی این نامه، هفت مشکل اصلی که مانع تداوم فعالیت‌های مذکور است توضیح داده شده. اولین دلیل «افزایش غیرمتعارف هزینه‌ی حق استفاده از فرکانس در مصوبه‌ای تحت عنوان آیین‌نامه‌ی نحوه‌ی محاسبه‌ی حق استفاده از بسامد (فرکانس)» ذکر شده است.

«عدم وصول مطالبات حاصل از تعدیل پروژه USO این شرکت که منجر به ایجاد مشکلات جدی در جریان نقدینگی و توان سرمایه‌گذاری این شرکت در تمام حوزه‌های فعالیت پروانه شده است» چالش دیگری است که در این نامه به آن اشاره شده.

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا