هاست پرسرعت
تکنولوژی

آیا باید جلبک دریایی را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

آیا باید جلبک دریایی را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

آیا تا‌به‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید چرا بستنی‌هایی که در خانه می‌سازید، با بلورهای یخ پوشیده است، اما بستنی‌هایی که خریداری می‌کنید، این‌طور نیست؟ جفری پیرسون، استاد فیزیولوژی مولکولی در دانشگاه نیوکاسل بریتانیا می‌گوید علت این امر عصاره جلبک دریایی یا همان آلژینات، فیبر طبیعی است که در کتانجک (نوعی جلبک دریایی بزرگ) وجود دارد.درحالی‌که جلبک دریایی در برخی از غذاها در غرب پنهان است، در مناطق ساحلی آسیا به‌طور گسترده مصرف می‌شود. این ماده غذایی به‌تدریج در غرب هم درحال رواج یافتن است و به‌عنوان ابرغذایی پایدار و مغذی شناخته می‌شود. این موضوع تا چه حد واقعیت دارد؟برخی از والدین ترجیح می‌دهند چیپس‌های شور و چرب را با جلبک دریایی خشک به ظاهر سالم‌تر جایگزین کنند (البته، میان‌وعده‌های بسیار فرآوری‌شده جلبک دریایی می‌تواند سرشار از نمک و افزودنی‌های دیگر باشد و باید درحد اعتدال مصرف شود). برخی از اشکال جلبک دریایی می‌تواند کم‌کالری و سرشار از پروتئین، فیبر و پلی‌فنول باشد و می‌تواند خطر بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان‌ها و همچنین فشار خون را کاهش دهد. جلبک دریایی همچنین حاوی ید است که برای عملکرد تیروئید اهمیت دارد.

مجله خبری بیکینگ

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا