هاست پرسرعت
فناوری

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!/ عکس

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!/ عکس

محققان دانشگاه ججیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیله‌های گوشت ماهی در محیط آزمایشگاهی ابداع کرده‌اند که قابلیت مصرف انسانی دارد.

پژوهشگران، با جداسازی سلول‌های بنیادی عضلانی و چربی از ماهیِ شوریده زرد، و تکثیر سلول‌ها در یک بستر سه‌بعدی ژلاتینی، موفق به کِشت گوشت ماهی با بافتی شبیه به بافت طبیعی شدند. این فرایند هفده روز طول کشید و هیچ تفاوت بین بافت عضلانی طبیعی و گوشتِ کشت شده وجود نداشت.

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!/ عکس

بااین‌حال، ارزیابی‌های ایمنی قبل از استفاده فیله ماهیِ کشت شده، توسط انسان لازم است.

این تحقیق امکانات بالقوه برای تأمین گوشت و پروتئین حیوانی در آینده را فراهم می‌کند و برای حفاظت از منابع دریایی تأثیرات مهمی دارد.

۲۲۷۲۲۷

مجله خبری بیکینگ

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا