ماشین زمان: سونی اریکسون K750؛ همکاری بهیادماندنی ساموراییها و وایکینگها
ماشین زمان: سونی اریکسون K750؛ همکاری بهیادماندنی
ساموراییها و وایکینگها
بدنه این گوشی موبایل از پلاستیک ساخته شده بود و به همین دلیل در برابر ضربه دیدن، مقاومت ضعیفی داشت. سونی برای اینکه کاربران بتوانند در جهتهای مختلف گوشی حرکت کنند، یک کلید joysticks در بالای دکمههای گوشی در نظر گرفته بود که عملکرد نسبتاً خوبی داشت. البته این کلید پس از استفاده طولانی مدت، از کار میافتاد.
قیمت سونی اریکسون K750
سونی اریکسون 750 در آن زمان در مقایسه با قیمت گوشی سایر برندها، قیمت نسبتاً خوبی داشت. خریداران ایرانی میتوانستد با ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تومان این گوشی موبایل را خریداری کنند. در نتیجه، قیمت نسبتاً مناسب سونی اریکسون K750، یکی دیگر از دلایل محبوبیت این گوشی موبایل در بین کاربران به حساب میآمد.
سایر مشخصات سونی اریکسون K750
سونی برای پنل نمایشی این گوشی هوشمند از صفحه نمایش ۱.۸ اینچی استفاده کرده بود. این نمایشگر، شاید در مقایسه با نمایشگر گوشیهای هوشمند امروزی، خیلی کوچک به نظر برسد اما در مقایسه با گوشیهای بازار آن زمان بزرگ به حساب میآید. پنل نمایشی این دستگاه، از نوع TFT بود که از رزولوشن ۱۷۶ در ۲۲۰ بهره میبرد.
حافظه ذخیرهسازی این دستگاه، فقط ۳۸ مگابایت بود که البته کاربران با کارت حافظه جانبی میتوانستند فضای ذخیرهسازی آن را تا ۲ گیگابایت ارتقا دهند. از جمله دیگر مشخصات این دستگاه میتوان به پشتیبانی از درگاه مادون قرمز، بلوتوث، باتری ۹۰۰ میلیآمپرساعتی، پشتیبانی از انواع فرمتهای صوتی اشاره و پشتیبانی از فناوری GPRS اشاره کرد.
قابلیتهای کمتر شناختهشده سونی اریکسون K750
گوشی سونی اریکسون K750 از چند قابلیت جذاب و کاربردی بهره میبرد که تعداد کمی از کاربران از اطلاع داشتند. در ادامه، به دو مورد از این قابلیتها اشاره میکنیم.
اگر به پایین پنل جلویی سونی اریکسون K750 نگاه کرده باشید، حتماً عبارت Quick Share را مشاهده کردهاید. کاربران در گذشته، با استفاده از مادون قرمز یا در حالت بهتر از بلوتوث برای انتقال فایلها بین دو دستگاه استفاده میکردند. البته دادهها با استفاده از بلوتوث سریعتر منتقل میشوند. با این حال، سونی برای این گوشی یک قابلیت جدید در نظر گرفته بود که Quick Share نام داشت.