هاست پرسرعت
تکنولوژی

با 11 دانستنی جذاب در مورد شطرنج آشنا شوید

با 11 دانستنی جذاب در مورد شطرنج آشنا شوید

خرید بلیط هواپیما از سفرمارکت

خیلی‌ها با شطرنج آشنایی داشته و کم و بیش بازی کردن با آن را بلدند. شطرنج از جمله بازی‌های فکری است که به تمرکز احتیاج داشته و قدمت آن به قرن 6 میلادی در شرق هند باز می‌گردد. نوع اولیه شطرنج در زمان حکومت خسرو انوشیروان به ایران معرفی شد و در اواخر قرن نوزدهم بود که رقابت‌های شطرنج به طور رسمی در دنیا انجام شد. در ادامه با دانستنی‌هایی در مورد شطرنج با دیجی‌رو همراه باشید.

1. اوسیپ برنشتاین یک استاد بزرگ شطرنج بود که در سال 1918 توسط بلشویک‌ها محکوم به اعدام شد. وقتی که پیش روی جوخه اعدام بود، یک افسر روسی که اسمش را شنیده بود به او پیشنهاد داد که خودش را در بازی شطرنج ثابت کند. او افسر را شکست داد و آزاد شد.

2. کمپانی‌ای وجود دارد که تخصصش ایجاد اتاق‌های مخفی در خانه است. برای باز شدن یکی از این اتاق مخفی‌ها باید مهره‌های خاص را بر صفحه شطرنج حرکت دهید.

3. گامبیت در اصل یک اصطلاح در شطرنج است (شروع بازی شطرنج)، اما بعدها معنای فداکاری برای منفعت هم پیدا کرد (البته در انگلیسی).

4. در سال 1770 مردی ماشینی اختراع کرد که می‌توانست با حریف انسانی شطرنج بازی کند. اسم این ماشین به مانند خواستگاهش، ترک نام داشت. اما تا سال 1857 متوجه نشده بودند که این یک حقه است و یک استاد شطرنج در ماشین پنهان شده است!

5. قوانین شطرنج در قرن 15 تغییر یافت تا منعکس‌کننده دستاوردهای ملکه ایزابلا باشد.

6. شطرنج در مدارس ارمنستان یک درس اجباری است.

شطرنج

7. قبل از سده 1600 بازی شطرنج به این صورت بود که باید تمام مهره‌های حریف را به جز شاه می‌زدید تا می‌بردید. این سبک از بازی “نابودی” نام داشت.

8. مات کردن حریف در شطرنج تنها با 2 حرکت هم امکان‌پذیر است.

9. Magnus Carlson در حالی که پشتش به صفحات شطرنج بود 10 بازی را به طور همزمان بازی کرد و 7 تای آن‌ها را برد.

10. اگر گوشی موبایل‌تان حین بازی شطرنج حرفه‌ای زنگ بخورد، ممکن است به قیمت باختن بازی برایتان تمام شود.

11. در مسابقات استاندارد شطرنج، شانس بردن مهره‌های سفید بیشتر از سیاه است.

مجله خبری بیکینگ

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا