هاست پرسرعت
تکنولوژی

خواص پوست میوه‌ها؛ چرا احتمالاً بهترین بخش میوه را دور می‌ریزیم؟

خواص پوست میوه‌ها؛ چرا احتمالاً بهترین بخش میوه را دور می‌ریزیم؟

بیشتر ما هنگام خوردن موز، پوست آن را که حدود یک سوم از وزن کل میوه را تشکیل می‌دهد، دور می‌اندازیم. اما پوست موز مانند پوست بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات نه تنها قابل خوردن، بلکه حاوی مواد مغذی مختلفی است.پوست پرتقال حدود ۲۰ درصد وزن میوه را تشکیل می‌دهد. حدود ۹ تا ۱۳ درصد وزن میوه کیوی را پوست آن تشکیل می‌دهد. وزن پوست انار تقریبا به اندازه وزن دانه‌های آن است.در سطح جهان، حدود یک سوم از مواد غذایی از بین رفته یا هدر می‌رود و این مقدار به حدود ۱٫۳ میلیارد تن در سال می‌رسد. این هدررفت و اتلاف مسئول هشت درصد انتشار گازهای گلخانه‌ای در سطح جهان است (بیش از سه برابر میزان تولید گازهای گلخانه‌ای توسط صنعت هواپیمایی).طی فرایند پوسیده شدن مواد آلی در محل دفن زباله نیز مقدار زیادی گاز متان تولید می‌شود. گاز متان ۸۰ برابر قوی‌تر از دی‌اکسید کربن است و در بازه زمانی ۲۰ سال، تاثیر بیشتری بر گرمایش زمین دارد.کمپوست کردن ضایعات مواد غذایی به جای فرستادن آن به محل دفن زباله می‌تواند به کاهش میزان متان آزادشده در جو کمک کند. اما بسیاری از چیزهایی که به‌عنوان زباله درنظر می‌گیریم، کاملاً خوراکی هستند.یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای استفاده از پوست میوه‌ها، دستورهای غذایی است که از تمام بخش‌های میوه و نه فقط گوشت آن، استفاده می‌کنند. در ادامه، پنج گزینه برای استفاده از باقی‌مانده‌های غذا آورده شده است.کپی لینکپوست پرتقالایزابل گرتسن، روزنامه‌نگار در بی‌بی‌سی می‌نویسد بعد از تعطیلات کریسمس، کاسه بزرگ پرتقال باقی مانده بود، بنابراین تصمیم گرفتم برای اولین بار مارمالاد پرتقال درست کنم. دستور تهیه ساده‌ای پیدا کردم که فقط سه ماده لازم داشت: پرتقال‌، دو عدد لیمو و شکر.

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا